Anna-Karins Naturliga hudvård

Uppsala län

Information

Enskild firma finns det flera av i Knivsta och Anna-Karins Naturliga hudvård är ett av dem. Uppsala län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Anna-Karins Naturliga hudvård är ett av dem. Statusen för Anna-Karins Naturliga hudvård är att Bolaget är aktivt.

Anna-Karins Naturliga hudvård är ett Enskild firma och skapades 2008-03-27. Det finns flera olika verksamheter i Uppsala län som är ett stort län. Knivsta där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Anna-Karins Naturliga hudvård ska trivas.

Anna-Karins Naturliga hudvård är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2007-06-14. I Knivsta så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Direkthandel med biologiska och ekologiska hudvårdsprodukter.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Anna-Karins Naturliga hudvård är momsregistrerat och det har de varit sedan 2007-06-14.

Idag är Anna-Karins Naturliga hudvård och det finns flera verksamheter som är det idag i Knivsta.

Vill man komma i kontakt med Anna-Karins Naturliga hudvård så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 073-0474752.

.

De som är på något sätt har med Anna-Karins Naturliga hudvård är Olsson, Anna Katarina som är född 1958 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Anna-Karins Naturliga hudvård har 581112-XXXX som sitt organisationsnummer.