Aduro Material AB

Uppsala län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Knivsta och Aduro Material AB är ett av dem. Uppsala län är ett stort län där det finns många bolag där och Aduro Material AB är ett av dem. Statusen för Aduro Material AB är att Bolaget är aktivt.

Aduro Material AB är ett Aktiebolag och skapades 2007-06-15. Det finns flera olika bolag i Uppsala län som är ett stort län. Knivsta där bolaget finns i jobbar för att bolag som Aduro Material AB ska trivas.

Aduro Material AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2007-08-16. I Knivsta så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget ska bedriva bedriva forskning, utveckling och konsultverksamhet inom materialvetenskap samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Aduro Material AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2007-08-16.

Idag är Aduro Material AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Knivsta.

Vill man komma i kontakt med Aduro Material AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 070-2569500.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Aduro Material AB är Engqvist, Håkan Gunnar som är född 1972 och har titeln VD, Engqvist, Håkan Gunnar som är född 1972 och har titeln Ordinarie ledamot, Engqvist, Anna Viktoria som är född 1974 och har titeln Suppleant, Mårtensson, Jonas Fredrik som är född 1969 och har titeln Revisor, Hammar, Per Gustaf som är född 1965 och har titeln Revisorssuppleant, KPMG AB som är född och har titeln Revisor.

Aduro Material AB har 556731-7697 som sitt organisationsnummer.