Procelo AB

Uppsala län

Information

Procelo AB hittar ni ett Uppsala län som inte är som andra län. I Uppsala län hittar ni Knivsta som är den kommunen där Procelo AB finns. I Knivsta så finns det många olika Aktiebolag och i Uppsala län så finns det ännu fler Aktiebolag. Procelo AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket Procelo AB har haft sedan 2007-04-28. Procelo AB har funnits sedan och 2007-04-28 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Procelo AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Dadelv. 12, 741 30, Knivsta men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 018-291533.

Knivsta arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Uppsala län för att locka till sig fler företag.

Idag är Procelo AB Privat, ej börsnoterat.

Procelo AB har idag 556715-6277 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder är den som för stunden ansvarar för Procelo AB

Bolaget ska bedriva konsultverksamhet med projektledning och projektering inom infrastruktur, hus- och industribyggnad, anläggnings- och miljöteknik samt vattenbyggnad, både nationellt och internationellt, samt därmed förenlig verksamhet.

I Procelo AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Thorén, Per Anders som är född 1957 och har titeln VD, Thorén, Per Anders som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot, Jonasson, Lars Håkan som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Linde, Björn Fredrik som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamot, Svensk, Rolf Lennart som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot, Svedman, Olof Reinhold som är född 1940 och har titeln RevisorPricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .