Form Träning och Hälsa i Knivsta AB

Uppsala län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Knivsta och Form Träning och Hälsa i Knivsta AB är ett av dem. Uppsala län är ett stort län där det finns många bolag där och Form Träning och Hälsa i Knivsta AB är ett av dem. Statusen för Form Träning och Hälsa i Knivsta AB är att Bolaget är aktivt.

Form Träning och Hälsa i Knivsta AB är ett Aktiebolag och skapades 2006-11-10. Det finns flera olika bolag i Uppsala län som är ett stort län. Knivsta där bolaget finns i jobbar för att bolag som Form Träning och Hälsa i Knivsta AB ska trivas.

Form Träning och Hälsa i Knivsta AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2007-08-09. I Knivsta så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva hälso- och friskvårdsverksamhet genom gym, personlig träning, rehabilitering, solarium, massage, naprapati, försäljning av hälsokostprodukter samt föreläsningar, kurser, utbildningar och konferenser inom dessa områden och dessutom café- och restaurangverksamhet i anslutning därtill och därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Form Träning och Hälsa i Knivsta AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2007-08-09.

Idag är Form Träning och Hälsa i Knivsta AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Knivsta.

Vill man komma i kontakt med Form Träning och Hälsa i Knivsta AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 018-380480.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna.

De som är på något sätt har med Form Träning och Hälsa i Knivsta AB är Tramontana, Anna Persdotter som är född 1974 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Lindgren, Björn Marcus Andreas som är född 1973 och har titeln Ordinarie ledamot, Tramontana, Nikola som är född 1976 och har titeln Ordinarie ledamot, Öhling, Anders Olof som är född 1949 och har titeln Revisor, Nässjö Ekonomihus AB som är född och har titeln Revisor, .

Form Träning och Hälsa i Knivsta AB har 556715-2409 som sitt organisationsnummer.