Sten Säfströms Åkeri AB

Uppsala län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Knivsta och Sten Säfströms Åkeri AB är ett av dem. Uppsala län är ett stort län där det finns många bolag där och Sten Säfströms Åkeri AB är ett av dem. Statusen för Sten Säfströms Åkeri AB är att Bolaget är aktivt.

Sten Säfströms Åkeri AB är ett Aktiebolag och skapades 2006-06-12. Det finns flera olika bolag i Uppsala län som är ett stort län. Knivsta där bolaget finns i jobbar för att bolag som Sten Säfströms Åkeri AB ska trivas.

Sten Säfströms Åkeri AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2006-10-26. I Knivsta så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Föremålet för bolagets verksamhet är att bedriva åkeriverksamhet samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Sten Säfströms Åkeri AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2006-10-26.

Idag är Sten Säfströms Åkeri AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Knivsta.

Vill man komma i kontakt med Sten Säfströms Åkeri AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 018-342871.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Sten Säfströms Åkeri AB är Säfström, Knut Sten Eugen som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot, Säfström, Carl Sten Christoffer som är född 1971 och har titeln Suppleant, Samuelsson, Bo Lennart som är född 1956 och har titeln Revisor, Revicum Revision AB som är född och har titeln Revisor, .

Sten Säfströms Åkeri AB har 556705-3805 som sitt organisationsnummer.