Hållbus & Hammarling AB

Uppsala län

Information

Hållbus & Hammarling AB är ett av många företag som finns i Knivsta. Det är nämligen den kommunen som Hållbus & Hammarling AB finns i och den tillhör även Uppsala län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Hållbus & Hammarling AB är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 2005-11-10.

Hållbus & Hammarling AB som idag finns i Uppsala län har varit registrerat sedan 2005-10-28. Men sedan 2005-11-10 så har Hållbus & Hammarling AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till . Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Hållbus & Hammarling AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 018-345410.

Knivsta arbetar för att företag som Hållbus & Hammarling AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Hållbus & Hammarling AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Uppsala län.

Bolaget ska bedriva handel med kontorsmaterial och böcker. Konsultation data. Tillhandahålla städ- samt hushållsnära tjänster.

Firmatecknare för Hållbus & Hammarling AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Hållbus & Hammarling AB och det är följande personer, Hammarling, Karl Per-Ingvar som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Naxthon, Una-Maria som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Hammarling, Karl Ingvar som är född 1930 och har titeln Suppleant, Hållbus, Lars Erik som är född 1944 och har titeln Suppleant, Wallerström, Hans Olof Emanuel som är född 1961 och har titeln Revisor, KPMG AB som är född och har titeln Revisor.

Organisationsnummer för Hållbus & Hammarling AB är 556688-8524.