Staffan Erlandsson AB

Uppsala län

Information

Staffan Erlandsson AB är en verksamhet som finns i Knivsta. I Staffan Erlandsson AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Erlandsson, Hans Åke Staffan som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Troedsson, Lars-Johan som är född 1967 och har titeln Suppleant, Ekdahl, Kerstin Astrid Anita som är född 1948 och har titeln Revisor, A Ekdahl Revision AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Staffan Erlandsson AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Staffan Erlandsson AB på telefon .

Föremålet för bolagets verksamhet är journalistik, informations- producering, undervisning och pedagogiska hjälpmedel samt därmed förenlig verksamhet samt konsultation, teknisk verksamhet och försäljning inom fordonsbranschen, markentreprenader, maskin- uthyrning avseende minigrävare och skylift, taxitransporter, uthyrning av lagerutrymmen och garageplatser, grönsaksodling, framställning och försäljning av hantverk och därmed förenlig verksamhet.

Idag är Staffan Erlandsson AB av bolagstypen Aktiebolag.

Staffan Erlandsson AB är ett av många verksamheter som finns i Uppsala län och Knivsta arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Staffan Erlandsson AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2007-02-08 och Staffan Erlandsson AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2007-02-08.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Staffan Erlandsson AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Staffan Erlandsson AB har 556680-2897 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Uppsala län.