Pontus Monthan Konsult AB

Uppsala län

Information

Bolaget skall bedriva konsultverksamhet avseende styrning och ledning av tjänsteföreteg, förvalta fast och lös egendom samt bedriva därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Pontus Monthan Konsult AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Knivsta så är Pontus Monthan Konsult AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Uppsala län så finns det ännu fler.

Knivsta arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Knivsta och i Uppsala län. Redan 2005-04-22 så skapades Pontus Monthan Konsult AB och bolaget är har F-skattsedel Pontus Monthan Konsult AB har haft det sedan 2007-11-22.

Pontus Monthan Konsult AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2007-11-22

556679-5794 är organisationsnummret för bolaget som finns i Knivsta.

Just nu är Pontus Monthan Konsult AB Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Uppsala län

Vill ni komma i kontakt med Pontus Monthan Konsult AB så går det att nå dem via telefon på 073-3122900 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Pontus Monthan Konsult AB är Monthan, Carl Olof Pontus som är född 1967 och har titeln VD, Monthan, Carl Olof Pontus som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot, Axelsson, Per som är född 1931 och har titeln Suppleant, Åhsberg, Sven Eric Nils Fredrik som är född 1952 och har titeln Revisor, ÅHSBERGS REVISIONSBYRÅ KOMMANDITBOLAG som är född och har titeln Revisor, .