Skorstensknuten AB

Uppsala län

Information

556669-7990 är organisationsnummer för bolaget Skorstensknuten AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Skorstensknuten AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Knivsta som är den kommunen som Skorstensknuten AB finns i.

Skorstensknuten AB har varit registrerat sedan 2004-11-03 och det finns flera bolag i Uppsala län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2005-03-03 vill man istället veta hur det står till med momsen för Skorstensknuten AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2005-03-03.

Skorstensknuten AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Knivsta som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Skorstensknuten AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Skorstensknuten AB så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:
Nyborgsv. 6, 195 71, Rosersberg

Bolaget skall bedriva konsult-, besiktning- och utbildnings- tjänster inom bygg, värmeteknik-, ventilation- och brandskydd, handel med varor som skorstenar, eldsätder, ventilations-, och brandskyddsprodukter med tillbehör utföra ny- och ombyggnation av fastigheter, skorstenar och ventilation samt därmed förenlig verksamhet. Bolaget skall även äga, förvalta fastigheter, värdepapper och annan lös egendom.

Det finns olika personer som har en koppling med Skorstensknuten AB och det är Berglund, Stig Anders Mats som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Berglund, Karin Margareta som är född 1939 och har titeln Suppleant, Olsson, Ulla-Britt Margareta som är född 1964 och har titeln Suppleant, Johansson, Ulf Peter som är född 1967 och har titeln Revisor, Holmgren, Stig Krister som är född 1975 och har titeln Revisorssuppleant, Finnhammars Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor