Solklart Bygg & Sanering AB

Uppsala län

Information

Solklart Bygg & Sanering AB hittar ni ett Uppsala län som inte är som andra län. I Uppsala län hittar ni Knivsta som är den kommunen där Solklart Bygg & Sanering AB finns. I Knivsta så finns det många olika Aktiebolag och i Uppsala län så finns det ännu fler Aktiebolag. Solklart Bygg & Sanering AB tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket Solklart Bygg & Sanering AB har haft sedan 2004-10-28. Solklart Bygg & Sanering AB har funnits sedan och 2004-10-28 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Solklart Bygg & Sanering AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Hyvelg. 39, 741 71, Knivsta men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 018-349160.

Knivsta arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Uppsala län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Solklart Bygg & Sanering AB Privat, ej börsnoterat.

Solklart Bygg & Sanering AB har idag 556664-2327 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Solklart Bygg & Sanering AB

Bolaget ska bedriva bygg- och saneringsentreprenad samt måleri- arbeten i anslutning därtill samt försäljning av egenproducerade fastigheter och video med musikproduktion samt idka därmed förenlig verksamhet.

I Solklart Bygg & Sanering AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Olsson, Leif Stefan som är född 1975 och har titeln Ordinarie ledamot, Ryttegård, Carl Fredric som är född 1975 och har titeln Suppleant, Elbra, Siv Katrine som är född 1963 och har titeln Revisor, Irenéus, Lars Erik som är född 1963 och har titeln Revisorssuppleant, KPMG AB som är född och har titeln Revisor, .