Framina i Sverige AB

Uppsala län

Information

Framina i Sverige AB är ett av många företag som finns i Knivsta. Det är nämligen den kommunen som Framina i Sverige AB finns i och den tillhör även Uppsala län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Framina i Sverige AB är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 2004-08-26.

Framina i Sverige AB som idag finns i Uppsala län har varit registrerat sedan 2004-06-29. Men sedan 2004-08-26 så har Framina i Sverige AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Plommonv. 41, 741 31, Knivsta. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Framina i Sverige AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 070-9991138.

Knivsta arbetar för att företag som Framina i Sverige AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Framina i Sverige AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Uppsala län.

Bolaget skall bedriva konsultverksamhet inom projektledning inom områdena personal, organisation, utbildning och utveckling ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Framina i Sverige AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Framina i Sverige AB och det är följande personer, Regnström, Charlotte Marie som är född 1972 och har titeln VD, Regnström, Charlotte Marie som är född 1972 och har titeln Ordinarie ledamot, Lindblad, Björn Bertil Emanuel som är född 1944 och har titeln Suppleant, Skantz, Karin Ingeborg Mari som är född 1963 och har titeln Revisor, DUO Revision AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Framina i Sverige AB är 556663-5842.