Karlsson Pilegård Snickeri & Byggservice AB

Uppsala län

Information

Karlsson Pilegård Snickeri & Byggservice AB är en verksamhet som finns i Knivsta. I Karlsson Pilegård Snickeri & Byggservice AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Karlsson, Rune Vilhelm Tage som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot, Pilegård, Birgitta Linnéa som är född 1972 och har titeln Suppleant, Bellander, Anna Christina som är född 1942 och har titeln Revisor, Bellander Revision AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Karlsson Pilegård Snickeri & Byggservice AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Karlsson Pilegård Snickeri & Byggservice AB på telefon 018-381440.

Bolaget skall bedriva snickeri och byggverksamhet samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är Karlsson Pilegård Snickeri & Byggservice AB av bolagstypen Aktiebolag.

Karlsson Pilegård Snickeri & Byggservice AB är ett av många verksamheter som finns i Uppsala län och Knivsta arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Karlsson Pilegård Snickeri & Byggservice AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2005-10-20 och Karlsson Pilegård Snickeri & Byggservice AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2005-10-20.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Karlsson Pilegård Snickeri & Byggservice AB så är det följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Karlsson Pilegård Snickeri & Byggservice AB har 556661-4995 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Uppsala län.