TMC i Knivsta AB

Uppsala län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Knivsta och TMC i Knivsta AB är ett av dem. Uppsala län är ett stort län där det finns många verksamheter där och TMC i Knivsta AB är ett av dem. Statusen för TMC i Knivsta AB är att Bolaget är aktivt.

TMC i Knivsta AB är ett Aktiebolag och skapades 2002-11-21. Det finns flera olika verksamheter i Uppsala län som är ett stort län. Knivsta där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som TMC i Knivsta AB ska trivas.

TMC i Knivsta AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2003-04-24. I Knivsta så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva agentur, konsulttjänster och försäljning av hus och energisystem samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att TMC i Knivsta AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2003-04-24.

Idag är TMC i Knivsta AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Knivsta.

Vill man komma i kontakt med TMC i Knivsta AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 073-3401027.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

De som är på något sätt har med TMC i Knivsta AB är Markesjö, Thomas Gunnar som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot, Markesjö, Gunda Ann-Charlotte som är född 1962 och har titeln Suppleant, Lindström, Anette Vivi-Ann som är född 1959 och har titeln Revisor, AVL Revision AB som är född och har titeln Revisor, .

TMC i Knivsta AB har 556635-9088 som sitt organisationsnummer.