Träfallet AB

Uppsala län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Knivsta och Träfallet AB är ett av dem. Uppsala län är ett stort län där det finns många företag där och Träfallet AB är ett av dem. Statusen för Träfallet AB är att Bolaget är aktivt.

Träfallet AB är ett Aktiebolag och skapades 2002-03-14. Det finns flera olika företag i Uppsala län som är ett stort län. Knivsta där företaget finns i jobbar för att företag som Träfallet AB ska trivas.

Träfallet AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2002-04-02. I Knivsta så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva konsulting och coaching inom området ledar- skap och organisations utveckling, äga, förvalta och utveckla fastigheter, aktier och andra värdepapper, samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Träfallet AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2002-04-02.

Idag är Träfallet AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Knivsta.

Vill man komma i kontakt med Träfallet AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på .

Firman tecknas var för sig av -Lundberg, Ian Tage Michael -Weibull Lundberg, Anna Kerstin G.

De som är på något sätt har med Träfallet AB är Weibull Lundberg, Anna Kerstin G som är född 1957 och har titeln VD, Weibull Lundberg, Anna Kerstin G som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot, Lundberg, Ian Tage Michael som är född 1956 och har titeln Suppleant, Öberg, Per Åke som är född 1949 och har titeln Revisor, Sonora Revision AB som är född och har titeln Revisor, .

Träfallet AB har 556624-8760 som sitt organisationsnummer.