spaOsånt Sverige AB

Uppsala län

Information

spaOsånt Sverige AB hittar ni ett Uppsala län som inte är som andra län. I Uppsala län hittar ni Knivsta som är den kommunen där spaOsånt Sverige AB finns. I Knivsta så finns det många olika Aktiebolag och i Uppsala län så finns det ännu fler Aktiebolag. spaOsånt Sverige AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket spaOsånt Sverige AB har haft sedan 1996-01-01. spaOsånt Sverige AB har funnits sedan och 1996-01-01 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till spaOsånt Sverige AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Skinnaråsv. 19, 192 75, Sollentuna men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 073-9989802.

Knivsta arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Uppsala län för att locka till sig fler företag.

Idag är spaOsånt Sverige AB Privat, ej börsnoterat.

spaOsånt Sverige AB har idag 556528-9179 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för spaOsånt Sverige AB

Bolaget ska bedriva verksamhet inom kroppsvård och gymnastik samt utbildning och därmed förenlig verksamhet.

I spaOsånt Sverige AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Ålander, Annsofie Margaretha som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot, Ericsson, Anne Margreth som är född 1948 och har titeln Suppleant, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, Westberg, Anna Hélene Maria som är född 1972 och har titeln Huvudansvarigrevisor, .