Drm Dahl's Rengasmontage Aktiebolag

Uppsala län

Information

Drm Dahl's Rengasmontage Aktiebolag är ett bolag som finns i Knivsta. I Drm Dahl's Rengasmontage Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Dahl, Johnny Roland som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, Brosig, Karin Barbara som är född 1956 och har titeln Suppleant, Ekman, Stig Jonas som är född 1972 och har titeln Revisor, LR Revision Kattegatt Kommanditbolag som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Drm Dahl's Rengasmontage Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Drm Dahl's Rengasmontage Aktiebolag på telefon 070-8626413.

Bolaget skall bedriva montage och svetsning av gasledningar samt annan därmed förenlig verksamhet.

Idag är Drm Dahl's Rengasmontage Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Drm Dahl's Rengasmontage Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Uppsala län och Knivsta arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Drm Dahl's Rengasmontage Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1997-01-01 och Drm Dahl's Rengasmontage Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1997-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Drm Dahl's Rengasmontage Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Drm Dahl's Rengasmontage Aktiebolag har 556510-0731 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Uppsala län.