Atana Aktiebolag

Uppsala län

Information

556480-6957 är organisationsnummer för företaget Atana Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Atana Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Knivsta som är den kommunen som Atana Aktiebolag finns i.

Atana Aktiebolag har varit registrerat sedan 1994-01-19 och det finns flera företag i Uppsala län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Atana Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1994-01-01.

Atana Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Knivsta som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Atana Aktiebolag är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Vill ni komma i kontakt med Atana Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 018-566750 eller genom brev på följande adress:
Höja, 741 91, Knivsta

Bolaget har till föremål för sin verksamhet att bedriva entreprenadverksamhet, främst inom bygg och anläggning, idka handel och tillverkning avseende tekniska plastprodukter i huvudsak för transport av vätskor och gaser, att utföra ekonomisk konsultation, att äga och förvalta fast och lös egendom, att bedriva handel med värdepapper samt att idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Atana Aktiebolag och det är Johansson, Lars Gunnar som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson, Irma Karin som är född 1938 och har titeln Suppleant, Larsson, Ivan Mikael som är född 1963 och har titeln Revisor, Finnhammars Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor,