Trifiden Aktiebolag

Uppsala län

Information

556360-0476 är organisationsnummer för bolaget Trifiden Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Trifiden Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Knivsta som är den kommunen som Trifiden Aktiebolag finns i.

Trifiden Aktiebolag har varit registrerat sedan 1989-05-18 och det finns flera bolag i Uppsala län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Trifiden Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1994-01-01.

Trifiden Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Knivsta som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Trifiden Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Enskär, Claes Johan Hildor -Enskär, Gunborg Canilla Maria Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder

Vill ni komma i kontakt med Trifiden Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 018-342000 eller genom brev på följande adress:
Vassunda Edeby Qvarn , 741 91, Knivsta

Bolaget skall bedriva redovisnings- och datatjänster samt bil och mekanisk verkstad samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Trifiden Aktiebolag och det är Enskär, Eva Birgitta som är född 1950 och har titeln Extern VD, Enskär, Claes Johan Hildor som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Enskär, Gunborg Canilla Maria som är född 1972 och har titeln Ordinarie ledamot, Lundin, Birgitta Christina som är född 1965 och har titeln Suppleant, Wahlnäs, Carl Harry Staffan som är född 1951 och har titeln Revisor, KPMG AB som är född och har titeln Revisor