Per Nilsson Förvaltning AB

Uppsala län

Information

Bolaget skall bedriva aktiehandel, fastighetsförvaltning och därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Per Nilsson Förvaltning AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Knivsta så är Per Nilsson Förvaltning AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Uppsala län så finns det ännu fler.

Knivsta arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Knivsta och i Uppsala län. Redan 1981-01-15 så skapades Per Nilsson Förvaltning AB och företaget är har F-skattsedel Per Nilsson Förvaltning AB har haft det sedan 1994-01-01.

Per Nilsson Förvaltning AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2005-06-16

556207-9789 är organisationsnummret för företaget som finns i Knivsta.

Just nu är Per Nilsson Förvaltning AB Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Uppsala län

Vill ni komma i kontakt med Per Nilsson Förvaltning AB så går det att nå dem via telefon på 018-380001 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Mourath, Katarina Sophia -Nilsson, Per Olof Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder

Följande personer är på något sätt aktiva inom Per Nilsson Förvaltning AB är Mourath, Lars Tommy som är född 1946 och har titeln Extern VD, Mourath, Katarina Sophia som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Mourath, Lars Peter som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Nilsson, Per Olof som är född 1935 och har titeln Ordinarie ledamot, Agerson, Kjell Fredrik som är född 1971 och har titeln Revisor, Lindgren, Bengt Thomas som är född 1960 och har titeln RevisorssuppleantGrant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor, .