Knivsta Maskinuthyrning Handelsbolag

Uppsala län

Information

969730-9996 är organisationsnummer för företaget Knivsta Maskinuthyrning Handelsbolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Knivsta Maskinuthyrning Handelsbolag är Handelsbolag. Det finns idag flera olika Handelsbolag i Knivsta som är den kommunen som Knivsta Maskinuthyrning Handelsbolag finns i.

Knivsta Maskinuthyrning Handelsbolag har varit registrerat sedan 2007-11-07 och det finns flera företag i Uppsala län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2007-11-15 vill man istället veta hur det står till med momsen för Knivsta Maskinuthyrning Handelsbolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2007-11-15.

Knivsta Maskinuthyrning Handelsbolag är och det finns flera bolag i Knivsta som också är .

Firmatecknare för Knivsta Maskinuthyrning Handelsbolag är följande:
Firman tecknas av bolagsmännen var för sig.

Vill ni komma i kontakt med Knivsta Maskinuthyrning Handelsbolag så kan ni göra det på telefon genom 076-2717676 eller genom brev på följande adress:
Lippinge, 741 92, Knivsta

Handelsbolaget kommer till en början att hyra ut en grävmaskin. Verksamheten kommer även att bedriva uthyrning av diverse entreprenadmaskiner.

Det finns olika personer som har en koppling med Knivsta Maskinuthyrning Handelsbolag och det är Finér, Mats Bo Håkan som är född 1964 och har titeln Bolagsman, Hägglund, Mikael Rolf Ebbe som är född 1982 och har titeln Bolagsman,