Stockholm Syndrome Handelsbolag

Uppsala län

Information

Göra långfilm, oberoende av parter utifrån. Den färdiga produkten säljs sedan till distributionsbolag. Videoprodukter och fotografering görs främst till företag som behöver hjälp på olika sätt men också privatpersoner som vill ha något i livet dokumenterat.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Stockholm Syndrome Handelsbolag vars verksamheterstyp är Handelsbolag.

I Knivsta så är Stockholm Syndrome Handelsbolag en av många verksamheter vars bolagstyp är Handelsbolag och tittar vi till hela Uppsala län så finns det ännu fler.

Knivsta arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Knivsta och i Uppsala län. Redan 2006-08-25 så skapades Stockholm Syndrome Handelsbolag och verksamheten är har F-skattsedel Stockholm Syndrome Handelsbolag har haft det sedan 2006-08-31.

Stockholm Syndrome Handelsbolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2006-08-31

969720-7588 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Knivsta.

Just nu är Stockholm Syndrome Handelsbolag och det finns många verksamheter som är i Uppsala län

Vill ni komma i kontakt med Stockholm Syndrome Handelsbolag så går det att nå dem via telefon på fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas gemensamt av -bolagsmännen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Stockholm Syndrome Handelsbolag är Wallin, Sven David Julius som är född 1983 och har titeln Bolagsman, Wiklund, Floyd Tommy som är född 1983 och har titeln Bolagsman, .