Sirius Diagnostics Handelsbolag

Uppsala län

Information

Handelsbolag finns det flera av i Knivsta och Sirius Diagnostics Handelsbolag är ett av dem. Uppsala län är ett stort län där det finns många bolag där och Sirius Diagnostics Handelsbolag är ett av dem. Statusen för Sirius Diagnostics Handelsbolag är att Bolaget är aktivt.

Sirius Diagnostics Handelsbolag är ett Handelsbolag och skapades 2004-09-10. Det finns flera olika bolag i Uppsala län som är ett stort län. Knivsta där bolaget finns i jobbar för att bolag som Sirius Diagnostics Handelsbolag ska trivas.

Sirius Diagnostics Handelsbolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2004-09-23. I Knivsta så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Utveckling, tillverkning och kommersialisering av medicintekniska produkter.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Sirius Diagnostics Handelsbolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 2004-09-23.

Idag är Sirius Diagnostics Handelsbolag och det finns flera bolag som är det idag i Knivsta.

Vill man komma i kontakt med Sirius Diagnostics Handelsbolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 070-6627783.

Firman tecknas två i förening av -bolagsmännen.

De som är på något sätt har med Sirius Diagnostics Handelsbolag är Jennerberg, Matts Gunnar som är född 1944 och har titeln Bolagsman, Kolar, Dusan som är född 1949 och har titeln Bolagsman, Nordström, Olof Carl-Eric som är född 1948 och har titeln Bolagsman, .

Sirius Diagnostics Handelsbolag har 969703-8835 som sitt organisationsnummer.