Amulone Int. Handelsbolag

Uppsala län

Information

Handelsbolag finns det flera av i Knivsta och Amulone Int. Handelsbolag är ett av dem. Uppsala län är ett stort län där det finns många bolag där och Amulone Int. Handelsbolag är ett av dem. Statusen för Amulone Int. Handelsbolag är att Bolaget är aktivt.

Amulone Int. Handelsbolag är ett Handelsbolag och skapades 2004-02-18. Det finns flera olika bolag i Uppsala län som är ett stort län. Knivsta där bolaget finns i jobbar för att bolag som Amulone Int. Handelsbolag ska trivas.

Amulone Int. Handelsbolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2004-06-17. I Knivsta så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Verksamheten består av del marknadsföra och dels sälja ett brett utbud av snabbrörliga konsumtionsvaror såsom kemtekniska hushållsvaror typ disk och tvättmedel, vitaminer och smink. Ledarskapsutbildning inom främst försäljning och marknadsföring samt därmed förenlig försäljning.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Amulone Int. Handelsbolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 2004-06-17.

Idag är Amulone Int. Handelsbolag och det finns flera bolag som är det idag i Knivsta.

Vill man komma i kontakt med Amulone Int. Handelsbolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 070-2464657.

Firman tecknas av bolagsmännen var för sig..

De som är på något sätt har med Amulone Int. Handelsbolag är Lind, Lars Urban som är född 1957 och har titeln Bolagsman, Lind, Susanne Anne-Marie som är född 1961 och har titeln Bolagsman, .

Amulone Int. Handelsbolag har 969699-3592 som sitt organisationsnummer.