Shad Livs Handelsbolag

Uppsala län

Information

969683-9944 är organisationsnummer för företaget Shad Livs Handelsbolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Shad Livs Handelsbolag är Handelsbolag. Det finns idag flera olika Handelsbolag i Knivsta som är den kommunen som Shad Livs Handelsbolag finns i.

Shad Livs Handelsbolag har varit registrerat sedan 2002-02-27 och det finns flera företag i Uppsala län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2002-03-19 vill man istället veta hur det står till med momsen för Shad Livs Handelsbolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2002-03-19.

Shad Livs Handelsbolag är och det finns flera bolag i Knivsta som också är .

Firmatecknare för Shad Livs Handelsbolag är följande:
Firman tecknas av bolagsmännen var för sig.

Vill ni komma i kontakt med Shad Livs Handelsbolag så kan ni göra det på telefon genom 018-380698 eller genom brev på följande adress:
Apoteksv. 4 C, 741 42, Knivsta

Kiosk.

Det finns olika personer som har en koppling med Shad Livs Handelsbolag och det är Ansari Shad, Mohammad Reza som är född 1952 och har titeln Bolagsman, Nouripasand Saedi, Shahnaz som är född 1958 och har titeln Bolagsman,