Broman Consulting Kommanditbolag

Uppsala län

Information

Broman Consulting Kommanditbolag är ett av många bolag som finns i Knivsta. Det är nämligen den kommunen som Broman Consulting Kommanditbolag finns i och den tillhör även Uppsala län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Broman Consulting Kommanditbolag är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 2004-11-25.

Broman Consulting Kommanditbolag som idag finns i Uppsala län har varit registrerat sedan 2000-06-27. Men sedan 2004-11-25 så har Broman Consulting Kommanditbolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Stenby Gård , 741 95, Knivsta. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Broman Consulting Kommanditbolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 08-240135.

Knivsta arbetar för att bolag som Broman Consulting Kommanditbolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för Broman Consulting Kommanditbolag. Det finns flera bolag i Uppsala län.

Konsultverksamhet inom friskvård, social utveckling manusarbete inom film, bok och reklam. Konsultverksamhet inom inredning och design.

Firmatecknare för Broman Consulting Kommanditbolag är följande:
Firman tecknas av Harriette Maria Broman..

Det finns idag lite personer som är kopplade till Broman Consulting Kommanditbolag och det är följande personer, Broman, Harriette Maria som är född 1963 och har titeln Komplementär, Östh, Stefan Lennart som är född 1972 och har titeln Kommanditdelägare,

Organisationsnummer för Broman Consulting Kommanditbolag är 916612-7259.