Outlet i Knivsta

Uppsala län

Information

I Knivsta finns det ett Enskild firma som heter Outlet i Knivsta. Det finns flera bolag som liknar Outlet i Knivsta i Uppsala län. Knivsta är verksamma för att främja bolagandet i kommunen.

Outlet i Knivsta är registrerat F-skatt och har varit det sedan 2003-10-09 och det finns flera bolag som är det i Uppsala län.

Sedan 2003-10-15 så har Outlet i Knivsta varit registrerat och sedan 2003-10-09 så har bolaget varit momsregistrerat. Idag är Outlet i Knivsta och det finns fler bolag som är det i Knivsta.

Vill man komma i kontakt med Outlet i Knivsta så kan man gör det genom att posta ett brev till . Vi ni istället prata med Outlet i Knivsta så kan ni göra det på 018-349190.

Import, export, inköp och försäljning av överskottsvaror såsom porslin, husgeråd, verktyg, metallvaror, borrmaskiner, plastvaror, presentartiklar, trävaror, leksaker, elektronik i form av datorutrustning, tv, stereo, musikutrustning. Import, export, inköp och försäljning av nya, begagnade och skadade varor såsom plastvaror, trävaror, elektronik, leksaker, porslinsvaror, stål som råvara, dataspel, husgeråd, textilier, textilvaror, kostymer, skor, lampor, glasvaror, skinnvaror, metallvaror såsom skruvar, muttrar och armeringsjärn, datorer, smycken och därmed förenlig verksamhet. Patentägande, framställning av trycksaker, bokframställning, IT-konsulting, aktiehandel, filmproduktion, fastighetshandel, fastighetsförvaltning, marknadsundersökningar, utbildning av presentatörer och föreläsare i presentationsteknik, föreläsningar, uthyrning av eventpersonal samt anordnande av events, spedition, produktdesign, mönsterskydd, snickeri, djuruppfödning, spelframställning, projektledningskonsultande, reklam och därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för bolaget är idag Vikström, Olov Simon Hilding som är född 1981 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

.

Outlet i Knivsta har 810923-XXXX som sitt organisationsnummer.