Marktjänst Grund o Design Entreprenad Uppsala

Uppsala län

Information

I Knivsta finns det ett Enskild firma som heter Marktjänst Grund o Design Entreprenad Uppsala. Det finns flera bolag som liknar Marktjänst Grund o Design Entreprenad Uppsala i Uppsala län. Knivsta är verksamma för att främja bolagandet i kommunen.

Marktjänst Grund o Design Entreprenad Uppsala är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1999-01-01 och det finns flera bolag som är det i Uppsala län.

Sedan 1995-08-10 så har Marktjänst Grund o Design Entreprenad Uppsala varit registrerat och sedan 1999-01-01 så har bolaget varit momsregistrerat. Idag är Marktjänst Grund o Design Entreprenad Uppsala och det finns fler bolag som är det i Knivsta.

Vill man komma i kontakt med Marktjänst Grund o Design Entreprenad Uppsala så kan man gör det genom att posta ett brev till . Vi ni istället prata med Marktjänst Grund o Design Entreprenad Uppsala så kan ni göra det på 070-7595096.

Verksamheten avser praktiska tjänster till privata personer och företag etc. En allservice itifrån kundens önskemål och behov. Tjänsternas inriktning är följande: 1. Gröna arbeten, Trädgård o tomt och därtill hörande arbeten. 2. Underhåll och service av byggnad, Hem o hus, ekonomibyggnda etc. och därtill hörande arbeten.

De som idag har ett visst ansvar för bolaget är idag Andersson, Jens Arne Martin som är född 1973 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

.

Marktjänst Grund o Design Entreprenad Uppsala har 730406-XXXX som sitt organisationsnummer.