Föräldraföreningen Alsikeklövern ek.för.

Uppsala län

Information

Föräldraföreningen Alsikeklövern ek.för. hittar ni ett Uppsala län som inte är som andra län. I Uppsala län hittar ni Knivsta som är den kommunen där Föräldraföreningen Alsikeklövern ek.för. finns. I Knivsta så finns det många olika Ekonomisk förening och i Uppsala län så finns det ännu fler Ekonomisk förening. Föräldraföreningen Alsikeklövern ek.för. tillhör verksamheterstypen Ekonomisk förening och verksamheten har F-skatt vilket Föräldraföreningen Alsikeklövern ek.för. har haft sedan 1996-01-01. Föräldraföreningen Alsikeklövern ek.för. har funnits sedan .

Vill ni skicka post till Föräldraföreningen Alsikeklövern ek.för. så kan ni göra det genom att skicka er post till Torpkällev. 51, 741 96, Knivsta men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 018-385333.

Knivsta arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Uppsala län för att locka till sig fler verksamheter.

Föräldraföreningen Alsikeklövern ek.för. har idag 716422-5893 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna är den som för stunden ansvarar för Föräldraföreningen Alsikeklövern ek.för.

Föreningen har till ändamål att främja medlemmarnas ekonomiska intressen genom att bedriva föräldrakooperativ barnomsorgsverksamhet för barn till medlemmar i föreningen.

I Föräldraföreningen Alsikeklövern ek.för. så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Agrell, Ulf Rikard Daniel som är född 1977 och har titeln Ordinarie ledamot, Castor, Tove Maria som är född 1977 och har titeln Ordinarie ledamot, Hällefors, Björn Olov som är född 1973 och har titeln Ordinarie ledamot, Magnelöv, Jan Krister som är född 1975 och har titeln Ordinarie ledamot, Rodhe, Arvid Mattias som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot, Sidevåg, Rolf Fredrik som är född 1975 och har titeln SuppleantUmegård, Kerstin Anna Gunilla som är född 1969 och har titeln Suppleant, .