Riksbyggens Bostadsrättsförening Knivstahus nr 3

Uppsala län

Information

Bostadsrättsförening finns det flera av i Knivsta och Riksbyggens Bostadsrättsförening Knivstahus nr 3 är ett av dem. Uppsala län är ett stort län där det finns många bolag där och Riksbyggens Bostadsrättsförening Knivstahus nr 3 är ett av dem. Statusen för Riksbyggens Bostadsrättsförening Knivstahus nr 3 är att Bolaget är aktivt.

Riksbyggens Bostadsrättsförening Knivstahus nr 3 är ett Bostadsrättsförening och skapades 1981-07-09. Det finns flera olika bolag i Uppsala län som är ett stort län. Knivsta där bolaget finns i jobbar för att bolag som Riksbyggens Bostadsrättsförening Knivstahus nr 3 ska trivas.

I Knivsta så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Föreningen har till ändamål att främja medlemmarnas ekonomiska intressen genom att i föreningens hus, mot ersättning, till föreningens medlemmar upplåta bostads- lägenheter, och i förekommande fall lokaler, till nyttjande utan begränsning i tiden.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Riksbyggens Bostadsrättsförening Knivstahus nr 3 inte är momsregistrerat.

Idag är Riksbyggens Bostadsrättsförening Knivstahus nr 3 och det finns flera bolag som är det idag i Knivsta.

Vill man komma i kontakt med Riksbyggens Bostadsrättsförening Knivstahus nr 3 så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 018-189700.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna.

De som är på något sätt har med Riksbyggens Bostadsrättsförening Knivstahus nr 3 är Bublies, Christian Eberhard som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot, Fransson, Bengt-Ivar Tore som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot, Jansson, Johan Mattias som är född 1971 och har titeln Ordinarie ledamot, Kemi, Lina Johanna som är född 1977 och har titeln Ordinarie ledamot, Pekar, David Fessenden som är född 1971 och har titeln Ordinarie ledamot, Boberg, Carl Jonas som är född 1978 och har titeln SuppleantBorneskog Skolsegg, Hilde Kristin som är född 1965 och har titeln Suppleant, Lind, Erik Daniel som är född 1975 och har titeln Suppleant, .

Riksbyggens Bostadsrättsförening Knivstahus nr 3 har 716401-2663 som sitt organisationsnummer.