Blomsterhörnet - Mari Johnson

Uppsala län

Information

640408-XXXX är organisationsnummer för företaget Blomsterhörnet - Mari Johnson. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Blomsterhörnet - Mari Johnson är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Knivsta som är den kommunen som Blomsterhörnet - Mari Johnson finns i.

Blomsterhörnet - Mari Johnson har varit registrerat sedan 2005-09-12 och det finns flera företag i Uppsala län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Blomsterhörnet - Mari Johnson så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Blomsterhörnet - Mari Johnson är och det finns flera bolag i Knivsta som också är .

Firmatecknare för Blomsterhörnet - Mari Johnson är följande:

Vill ni komma i kontakt med Blomsterhörnet - Mari Johnson så kan ni göra det på telefon genom 070-7273901 eller genom brev på följande adress:

Blomsteraffär.

Det finns olika personer som har en koppling med Blomsterhörnet - Mari Johnson och det är Johnsson, Mari Elisabet som är född 1964 och har titeln Innehavare av enskild firma,