Gryding - Verksamhetsutveckling

Uppsala län

Information

I Knivsta finns det ett Enskild firma som heter Gryding - Verksamhetsutveckling. Det finns flera bolag som liknar Gryding - Verksamhetsutveckling i Uppsala län. Knivsta är verksamma för att främja bolagandet i kommunen.

Gryding - Verksamhetsutveckling är registrerat F-skatt och har varit det sedan 2006-05-11 och det finns flera bolag som är det i Uppsala län.

Sedan 2006-06-26 så har Gryding - Verksamhetsutveckling varit registrerat och sedan 2006-05-11 så har bolaget varit momsregistrerat. Idag är Gryding - Verksamhetsutveckling och det finns fler bolag som är det i Knivsta.

Vill man komma i kontakt med Gryding - Verksamhetsutveckling så kan man gör det genom att posta ett brev till . Vi ni istället prata med Gryding - Verksamhetsutveckling så kan ni göra det på 070-6904889.

Konsult inom verksamhetsutveckling för individ, grupp och företag.projektledare, projektledarstöd, kvalitetssäkring, ledarstöd, coaching projektledarutbildning frilnasjournalist samtliga branscher och media.

De som idag har ett visst ansvar för bolaget är idag Gryding, Eva Christina som är född 1962 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

.

Gryding - Verksamhetsutveckling har 620307-XXXX som sitt organisationsnummer.